WOK MISHI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2542 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok Mishi. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 14:46 De laatste 4 keer dat ik heb besteld was zeer slecht ben zeker heel anders van ze gewend kip was net als gauwgom saus was overdreven veeel leek wel pap samen met de nasii ben uit eindelijk half uur opde wc afgekoeld van de krampen dit was de laatstex
19 jan 2023 om 9:09 Lekker
17 jan 2023 om 19:16 Jaren al aan het bestellen, wederom altijd snelle service. Zet 'm door! We believe in you!
16 jan 2023 om 10:15 Het duurde 1,5 uur voor we eten kregen. Het eten was niet erg warm. Verder was de smaak wel goed.
15 jan 2023 om 20:05 Potverdomme meer dan 2 uur wachten op me eten geen belletje niks. Deze mensen denken alleen maar aan geld hebben schijt aan service en aan de klanten!!!
11 jan 2023 om 12:54 Eten was warm en lekker. Bezorging mag wel wat sneller.
10 jan 2023 om 20:09 Tweede teleurstellende levering; eten hartstikke koud, vlees donker aan de buitenkant, rauw van binnen. Mihoen zonder de saus. Jammer! We zullen niet snel opnieuw bestellen
7 jan 2023 om 20:43 Ten opzichte van de laatste bestelling vond ik het eten te flauw gekruid en tegenvallen
26 dec 2022 om 14:50 Eerst was het eten altijd top. Nu al de 2e keer dat het koud was
18 dec 2022 om 21:10 Het smaakte weer heerlijk, moesten alleen deze keer wel lang wachten.
11 dec 2022 om 9:57 Ik was altijd heel tevreden, maar wat erg gisteren gebeurde sloeg echt nergens op. Veel te laat het eten gekregen, wokboxen waren lauw en met witte rijst ipv nasi en bestelde loempia s waren plat doormidden en koud, jammer dit!
11 dec 2022 om 8:49 2 uur moeten wachten